De zomervakantie is ten einde en het seizoen 2023-2024 staat voor de deur. Voor alle teams zijn er weer oefenwedstrijden gepland. Kijk goed wanneer en tegen wie je speelt in dit schema.

De A-selectie oefent zaterdag 26 augustus 2023 direct internationaal in Capelle aan den IJssel. Het Belgische Kwik komt op bezoek. De A2 speelt om 11:00 uur en de A1 trapt af om 12:30 uur.

Zaterdag 26 augustus 2023 start ook de selectie haar oefencampagne. In Lexmond speelt KCC/CK Kozijnen bij LKV Het Bosch de KorfbalTotaal Cup tegen het Zaanse KZ/Keukensale.com. De KorfbalTotaal Cup kenmerkt zich door haar innovatieve opzet. De teams spelen om prijzengeld in sets. Iedere set van 12,5 minuut zuivere speeltijd is er prijzengeld te winnen. Bij een gelijke stand aan het einde van een set is er een 1-tegen-1 duel tussen twee spelers om de set te beslissen. Een leuke testcase voor de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg. Is men al scherp genoeg? Het team dat overall wint krijgt daarnaast een bonus. In totaal is er een prijzenpot van € 2.000 te verdelen. De teams spelen daarnaast - net als in de zaal - met een schotklok en een live DJ zorgt bij iedere doelpunt voor de sfeer.

Voorafgaand aan de landelijke cup spelen de eerste teams van GKV/ Enomics uit Gorinchem en Sporting Delta uit Dordrecht de voorwedstrijd om de Regio Cup. Ook de reserveteams van de vier clubs nemen deel aan het event. Hoofdsponsor is sportshop KorfbalTotaal.nl. De wedstrijd tussen KZ/Keukensale.com en KCC/CK Kozijnen start om 17.00 uur. De voorwedstrijd tussen GKV en Sporting Delta start om 15.30 uur. Om 14:15 uur spelen de reserves van KZ en KCC/CK Kozijnen een wedstrijd tegen elkaar.

Ben jij ook van de partij ? Het adres naar LKV Het Bosch in Lexmond vindt je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties