Het wordt voor KCC/CK Kozijen steeds moeilijker om aan voldoende middelen te komen om iedereen te laten sporten. Daarom is met een aantal bedrijven een partnerschap aangegaan. Leden kunnen hier voordelen uit halen en voor de vereniging staan daar leuke inkomsten tegenover.

Google Ads
Door het plaatsen van advertenties via het netwerk van Google, gecombineerd met de hoge bezoekersaantallen van onze site, worden bezoekers van onze site geattendeerd op voor hun interessante aanbiedingen. Door middel van het plaatsen van zogenaamde cookies worden de aanbiedingen afgestemd op de individuele bezoeker.

BOL.com
bol.com PartnerDoor het partnerschap met BOL.com krijgt de vereniging inkomsten indien er besteld wordt via KCConline. Hiervoor hoef je zelf niets anders te doen dan via de banners op onze site naar BOL.com te gaan en daar, net als je altijd doet, je bestelling te plaatsen. Voor iedere bestelling via onze site kan de vereniging tot wel 8% commissie krijgen! Voor jou wordt je bestelling niet duurder. Ook hebben wij als vereniging geen inzicht in wie wat bestelt.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Plaats dus je bestelling bij BOL.com via KCConline!

Houd deze pagina in de gaten want wellicht volgen er meer partners.

Bent u als bedrijf geinterreseerd in een partnerschap met KCC/CK Kozijnen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties