Goed nieuws voor al onze leden! FS Fysio verzorgt ook dit seizoen weer een gratis en vrijblijvend spreekuur fysiotherapie, voor alle leden van KCC/CK Kozijnen. Vanwege Corona is er geen vrije inloop meer, maar dien je eerst een afspraak via Whatsapp 06 3030 3344 te maken.

Heb je last van een blessure of kleine pijntjes? Fysiotherapeuten Bobby en Bart van FS Fysio zijn elke dinsdag- en donderdagavond aanwezig vanaf 18:30 uur in Fysioruimte 1 achterin de gang. Behalve het spreekuur voor alle leden verzorgen zij dan ook de behandeling van de selectie.

UPDATE: Naast Bart en Bobby kunnen jullie voor advies en intakes uiteraard ook nog steeds terecht bij Iris Sturm. Op donderdagavond is zij samen met Bobby aanwezig tijdens het  FS Fysio spreekuur, voor zowel selectie- als niet-selectieleden.

Bart de Waardt lr (500)

Deskundig advies en behandeling
Tijdens het inloopspreekuur bij KCC/CKKozijnen vindt er alleen screening en advies plaats. Er volgt geen behandeling op de vereniging. Mocht behandeling nodig blijken, dan kun je desgewenst ter plekke een afspraak maken. Als lid van KCC/CK Kozijnen ben je verzekerd van een afspraak binnen 24 uur op één van de locaties van FS Fysio. Aan het inloopspreekuur zijn voor KCC-leden geen kosten verbonden.

Meer informatie kun je vinden op www.fsfysio.nl/kcc.

Afspraken in de praktijk kan je ook maken via WhatsApp op 06 3030 3344.

Bobby Timmers2 lr (500) FS Fysio en Sportnetwerk Capelle
FS Fysio heeft een Capels Sportnetwerk opgezet waarbij het contact tussen speler, therapeut en trainer is geoptimaliseerd. Door een goede communicatie tussen de betrokken partijen is er in veel gevallen een snellere return-to-play en is de kans op een terugval of een recidief verminderd. De (sport)fysiotherapeuten van FS Fysio zijn dan ook regelmatig op de Capelse sportvelden of op de verenigingen aanwezig voor spreekuren, revalidatie of voorlichting. Door persoonlijke aandacht en laagdrempelig advies dragen zij hun steentje bij aan het blessurevrij houden van de Capelse sporter. Mocht er toch sprake zijn van een blessure dan doen zij er alles aan u zo snel mogelijk weer te laten trainen en te laten spelen, door bijvoorbeeld beweeganalyses, en sportspecifieke revalidatie op de ondergrond waar u normaal op speelt.  

Cleo (500) Partnerdeal FS Fysio/KCC
De TC en sponsorcommissie zijn erg blij met de verlenging van de overeenkomst met FS Fysio, waarmee ook KCC deel uitmaakt tot het Sportnetwerk Capelle a/d IJssel. Behalve het spreekuur is in dit partnerschap ook de begeleiding van de seniorenselectie opgenomen. Daarnaast zal Cleo namens FS Fysio ondersteuning bieden tijdens de wedstrijden van de selectie.

Meer informatie kun je vinden op www.fsfysio.nl/

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties