Giga Kangoeroemiddag woensdag 18 mei 2022

Eindelijk kan het weer! Op woensdag 18 mei a.s. organiseert KCC/CK Kozijnen weer een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven.

KangoeroeKlup groepDoel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Na afloop is er voor alle deelnemertjes iets lekkers en een leuke verrassing.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/CK Kozijnen begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom op ons zonnige terras.

U kunt uw kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via onderstaand online formulier. Meerdere kinderen opgeven? Dan graag meerdere keren het formulier invullen. Het is dus niet noodzakelijk om een schoolteam te formeren. Uiteraard houden we bij de indeling zo veel mogelijk rekening met vriendjes en vriendinnetjes.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres korfbalkids@kcconline.nl. We zien u graag op woensdag 18 mei!

Datum: woensdag 18 mei 2022

Tijd: 14:15 tot 16:30 uur

Plaats: KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d Ijssel

Meer informatie over de KangoeroeKlup vind je op www.kcconline.nl/kangoeroeklup.

Aanmeldingsformulier Giga Kangoeroemiddag 18 mei 2022

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/SO natural nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties