Op woensdag 15 mei organiseert KCC/CK Kozijnen weer een Giga Kangoeroemiddag. Alle kinderen van 3 tot 7 jaar uit Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven.

KangoeroeKlup groepDoel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Na afloop is er voor alle deelnemertjes iets lekkers en een leuke verrassing.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/CK Kozijnen begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom op ons zonnige terras.

U kunt uw kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via onderstaand online formulier. Meerdere kinderen opgeven? Dan graag meerdere keren het formulier invullen. Het is dus niet noodzakelijk om een schoolteam te formeren. Uiteraard houden we bij de indeling zo veel mogelijk rekening met vriendjes en vriendinnetjes.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien u graag op woensdag 15 mei!

Datum: woensdag 15 mei 2024
Tijd: 14:30 tot 16:45 uur
Plaats: KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d Ijssel

Meer informatie over de KangoeroeKlup vind je op www.kcconline.nl/kangoeroeklup.

Aanmeldingsformulier Giga Kangoeroemiddag 15 mei 2024

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/CK Kozijnen nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties