KCC staat voor Korfbal Combinatie Capelle. De vereniging is opgericht op 1 juli 1999. Geheel nieuw in de korfbalwereld waren de leden niet. Zoals in de naam al is weergegeven is de vereniging een combinatie. Een combinatie van twee verenigingen; De Bermen en De Kapellen. Daarnaast een combinatie van prestatiegericht en recreatief korfbal. Maar ook een combinatie van verschillende sporten. Naast korfbal wordt er namelijk ook Jeu de Boules gespeeld. Ook is er een actieve klaverjasclub en een dartclub.

Per 1 juli 2020 is de officiele naam KCC/CK Kozijnen. CK Kozijnen is onze trotse sponsor.

Klik hier voor de adresgegevens en routebeschrijving.

KCC/CK Kozijnen is lid van het KNKV (Koninklijk Nederlands KorfbalVerbond) onder lidnummer E214.
De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid om op zaterdag wedstrijden in competitieverband te spelen. Ook is pure recreatieve beoefening mogelijk.

Vrijwel alle teams van KCC/CK Kozijnen spelen op kunstgras. De allerkleinsten spelen soms op gewoon gras. Het tenue van de vereniging bestaat uit een zwart-wit shirt en een zwarte broek of rok. Het tenue krijgt iedereen uitgereikt door de vereniging. Door een bijdrage in de contributie betalen de leden hier een bijdrage aan. Het is niet zo dat ze de kleding zelf hoeven aan te schaffen. Alle teams hebben een gesponsord shirt en de meeste selectieteams hebben een trainingspak.

Veel leden van de vereniging dragen in de warming-up en maar ook gewoon naast het veld vaak het t-shirt of de trui van supportersvereniging De Negende Man en ook de grote paraplu van de Negende Man bewijst veel nut bij wedstrijden bij slecht weer. Regelmatig zijn er acties waar deze merchandising aangeschaft kan worden.
Veel leuke merchandise is terug te vinden in onze Fanshop.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties