Kampgangers opgelet, ook dit jaar organiseren we bij KCC/CK Kozijnen weer het Pinksterkamp! Drie dagen lang sport, spel en plezier.

Net als vorig jaar gaan we dit jaar weer naar het vertrouwde Ferme De Jean in Heeze, ook wel bekend als een enorm kamphuis met een super leuk speelveld.

20230314   Kamp thema 1Als kampleiding hebben we weer flink gebrainstormd om een leuk thema te verzinnen. Dit jaar is de keuze gevallen op ‘’Disney’’. Dus leg je mooiste prinsessenkostuum, dieren onesie of ander Disney karakterkostuum alvast klaar en bereid je voor op een knotsgek kamp. Niets is te gek!!

Vanaf komende week kun je het inschrijfformulier online invullen en/of downloaden, waarbij de online inschrijfformulieren ook digitaal ingeleverd kunnen worden. De uitgeprinte inschrijfformulieren kun je inleveren in de box op de bar.
Het inschrijfgeld voor dit jaar bedraagt € 80,-. Ga jij gezellig met je broer(tje) of zus(je) dan is er een kleine korting. Voor iedere opgave, na de eerste uit het gezin, bedraagt het inschrijfgeld € 60,-.
Opgeven voor het kamp kan vòòr 22 april 2023. Middels een handtekening/akkoord op het inschrijfformulier gaan de kinderen en ouders akkoord met de kampregels. In de kampregels wordt ook nog een verwijzing gemaakt naar de richtlijnen van de RIVM omtrent het coronavirus. Deze regels zijn voor ons leidend om zo een veilig en verantwoord kamp te kunnen organiseren.

20230314   Kamp thema 2Zoals ieder jaar is er op de zondag weer een BONTE AVOND!!
Op de bonte avond mag iedereen, die dat leuk vindt, een act opvoeren. Dus kan jij heel mooi zingen of ben jij enorm grappig? Ga nu alvast oefenen en zorg voor een spetterend optreden. Je kunt je hiervoor alvast opgeven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Net als vorig jaar is er voor de F-kinderen weer de mogelijkheid om een dagje langs te komen. Dit kan op de zaterdag en zij zullen de hele dag mee ingedeeld worden bij de spellen. In de avond gaan we nog gezellig BBQ’en met zijn allen waarna het programma voor de F-kinderen ten einde is. De kosten voor een dagje zijn € 10,- en opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je veel zin in het kamp maar heb je nog wat vragen of wil je eerst even kennis maken met de commissie die het kamp organiseert? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je vragen per mail beantwoorden maar kunnen ook fysiek afspreken om nader kennis te maken.

Geef je snel op, want VOL is VOL!!!!!

Wij hebben er zin in.

Kampcommissie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Lid Aad Buijs 
Lid Janet de Gelder 
Lid Ellen Krijgsman 
Lid Nick Fase 
Lid Jotika Nirandjan 

Aanmeldingsformulier KCC-korfbalkamp 2023

Tijdens dit evenement wordt foto- en videomateriaal gemaakt, ter promotie van deze en toekomstige activiteiten van KCC/CK Kozijnen via online en offline kanalen. U verklaart hierbij akkoord te gaan met het maken, gebruiken en publiceren van dit beeldmateriaal. Als u hiermee niet akkoord bent dan moet u dit duidelijk vooraf bij de organisatie aangeven. Wij houden hiermee rekening bij publicatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen