Trots! Twee weken zijn we nu onderweg en inmiddels zijn er 180 loten afgenomen! Wat een mooi resultaat. 

Maar we gaan natuurlijk voor meer. En dat is ook hard nodig. De nieuwe maatregelen vanuit de overheid, geen wedstrijden, geen trainingen voor senioren en een clubhuis dat gesloten moet blijven, treffen ook onze vereniging stevig.

Steun daarom juist nu onze club en doe mee aan de Grote Clubactie. Elk verkocht lot levert de vereniging netto € 2,40 op. 

Vrijwilligerswerk, ik weet niet beter. Opgegroeid in de korfbalwereld vanaf mijn 6e. Van alles gedaan; speler, trainer, coach, TC, ledenraad, vertrouwenspersoon, Corona dienst etc. Het hoorde er “gewoon” bij. Dat doe je voor je vereniging. Altijd met enthousiasme en plezier gedaan. En wat gebeurde er afgelopen weekend? Ik was met een vraag vanuit het bestuur naar KCC “gelokt”. Daar wachtte mij een enorme verrassing.

Met ingang van het nieuwe seizoen mogen we niet alleen topspeelster Sanne Alsem bij KCC/CK Kozijnen verwelkomen. Ook het familiebedrijf JP Alsem zal zichtbaar zijn als sponsor. Het reclamebord is inmiddels geïnstalleerd langs het hoofdveld buiten. Later in het seizoen zal J.P. Alsem ook zichtbaar zijn in de zaal. en op de livestream. We verklappen nog even niet hoe :)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties