In de kantine wordt de mogelijkheid geboden om te betalen met de KCC Clubpas. Voor deze mogelijkheid is gekozen omdat het gemakkelijk snel, veilig en goedkoop is.

Alle leden van KCC hebben het recht om gebruik maken van de clubpas. Daarom wordt de pas ongevraagd gratis aan de leden verstrekt.

Betaalgemak, omdat je alleen maar een pasje bij hoeft te hebben als je naar de club komt. De pas neemt niet veel plek in en is handzaam in het gebruik. Je hoeft alleen maar je pas af te geven als je wilt afrekenen. Geen gedoe meer met kleingeld.

Snel, want bij het afrekenen hoeft er geen wisselgeld uitgeteld en/of nageteld te worden.

Veilig, want het saldo op je betaalpas staat alleen geregistreerd in de clubpasadministratie. Ben je je pas kwijt? Dan ben je niet je geld kwijt!

Goedkoper, want het gebruik van de betaalpas zorgt ervoor dat je uiteindelijk 15% minder betaalt voor een consumptie dan wanneer je contant betaalt.

Extra voordelen:

  • korting bij Domino's (vestiging Capelle a/d IJssel en Zevenkamp)
  • korting bij Starshoe Voetmedisch Advies Centrum
  • de clubpas fungeert ook als toegangsbewijs voor de wedstrijden van de selectie.

Het is eenvoudig om de clubpas te gebruiken. Opwaarderen van de clubpas doe je zelf thuis met iDeal via een beveiligde internetpagina. Hoe je kan opwaarderen staat in de handleiding beschreven. Met het saldo op de clubpas kan je dan in de kantine je consumpties afrekenen door de clubpas af te geven en de waarde van je bestelling wordt van de clubpas saldo afgehaald. Daarna krijg je natuurlijk de clubpas weer terug.

Als het saldo van je clubpas niet voldoende blijkt te zijn, dan moet je met contant of pin bijbetalen. Je kan tenslotte niet meer uitgeven dan het saldo op je clubpas.

Ben je je clubpas kwijtgeraakt, ben je zelf verantwoordelijk om je clubpas (te laten) blokkeren. Zolang de clubpas niet is geblokkeerd, zou iemand anders met het tegoed van je clubpas kunnen afrekenen. Als er met een geblokkeerde clubpas afgerekend wordt, dan wordt deze gelijk ingehouden en teruggegeven aan de rechtmatige houder. De clubpas kan je blokkeren door in te loggen in de clubpasadministratie.

De clubpas wordt eenmalig gratis aan de leden verstrekt en blijft eigendom van KCC. Voor ieder volgend exemplaar wordt € 5,00 (maakkosten + bijdrage verzendkosten) in rekening gebracht.

Meer informatie, handleidingen en de overige spelregels zijn te vinden op de volgende pagina’s.

Heb je andere vragen, stel die dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties