De kop van het seizoen is er weer af. Afgelopen zaterdag moest de E1 hun eerste competitie wedstrijd spelen, net zoals vele teams van KCC. Tegen Oranje Wit. Op papier direct een van de zwaarste tegenstanders uit de poule. Vorig seizoen had de E1 nog verloren van deze tegenstander.

Deze wedstrijd moesten Marijn (vanwege en weekendje uit) en Noa (vanwege een knieblessure) helaas verstek laten gaan.
Dat er dus geen reservespelers waren, maakte het er niet echt makkelijker op.

Toch gingen alle spelers met goede moed van start. En niet ten onrechte. Al in de eerste minuten werd er gescoord.
Deze voorsprong werd niet meer weggegeven, en zelfs gestaag uitgebouwd. In de rust was de tussenstand 5-2 en in de 2de helft werd dit uitgebouwd naar 10-2.

Alle spelers deden uitstekend hun best. Al was wel te merken dat de 1e jaars nog wel een beetje moesten wennen aan het snellere spel. Desondanks een flinke opsteker.