Zaterdag 9 maart was er weer een kangoeroe kennismakingstraining. De opkomst was boven verwachting. Er waren 27 kinderen gekomen voor deze activiteit in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Ze hadden veel plezier.

Er was weer een spellencircuit neer gezet met veel gooi en vang spellen. Als eerste spel was het favoriete kat en muis spel. Het was moeilijk voor de kat om alle muizen te vangen. Sommige muizen kunnen zo hard rennen.... Er moesten katten bij komen om de muizen te vangen.

Na het harde rennen werden de kinderen in groepjes ingedeeld en gingen de kinderen de spellen van het spellencircuit spelen. De kinderen van 5 en 6 jaar speelde het laatste kwartier een heus korfbalwedstrijdje met de kangoeroekorfen. Het uur was snel voorbij. Na het slotspel gingen we naar de kantine om wat te drinken met iets lekkers erbij.

Het was een geslaagde kangoeroe-kennismakingstraining. Ook nu mochten we vele nieuwe kinderen verwelkomen.

Wil je ook eens met een kangoeroe-kennismakingstraining meedoen? Kom dan op 16 maart naar sporthal Schenkel van 9.00 tot 10.00 uur.

Meer informatie over de Kangoeroeklup vind je hier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot dan!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties