KCC Delta Logistiek F1 moest door een ziekmelding afgelopen zaterdag met 3 kinderen naar de wedstrijd i.p.v. 4. Mika was ziek en er was geen vervanger te regelen. Aangekomen bij Merwede was er overleg met de tegenstander en de scheidsrechter. Merwede was zo sportief om ook hun samenstelling aan te passen waarvoor onze dank maar ook complimenten voor het sportieve gebaar.

We begonnen dus met 3 tegen 3. Mochten wij met meer dan 3 doelpunten voor komen zou de regel in gaan dat de tegenstander een superspeler mocht inzetten. Dus dan 4 tegen 3. Deze superspeler mag dan scoren maar ook iedereen verdedigen. Als het verschil minder dan 3 zou worden moet deze speler er weer uit. Wij kwamen inderdaad met 3 doelpunten voor en daar kwam de superspeler erbij.

Ik moet zeggen Annemijn, Stijn en Rick deden het fantastisch. Deze superspelen is er namelijk niet meer uit geweest!! Wij speelden zeer geconcentreerd en ze voerden de opdrachten die ik gaf zeer goed uit. Annemijn moest haar tegenstandster heel goed in de gaten houden en zorgen dat ze er onder de paal voorkwam. Begin even moeilijk maar uiteindelijk perfect uitgevoerd.  Stijn en Rick moesten samen 3 spelers uitschakelen. Nu hoef ik niet uit te leggen hoe moeilijk dat is maar de wijze waarop zij dit deden was voortreffelijk. Telkens als ik een naam noemde en er “ 2 verdedigen “ bij riep concentreerden zij zich op de twee tegenstanders. Prachtig om te zien.

Uiteindelijk is de wedstrijd in 3-9 geëindigd, waarvan dus driekwart wedstrijd met 3 tegen 4. Nu rustig vanachter mijn computer wil ik Annemijn, Rick en Stijn nog even complimenteren en ik ben heel trots op dit resultaat.

Rob Fase

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties