De Top TC is verheugd om te melden dat het nieuwe trainersduo voor KCC/CK Kozijnen A1 bekend is. Pieter Korteweg en Maarten Medendorp zullen, komend seizoen, verantwoordelijk zijn voor de A1.

20220411   Pieter KortewegAfgelopen seizoen is Korteweg al trainer van de A1 geweest. Van beide kanten kunnen we zeggen dat we erg tevreden zijn over de samenwerking. "Na een geweldig eerste jaar en na een positief gesprek met de Top TC, hebben we met elkaar besloten om nog een jaar aan de slag te gaan met deze talentvolle junioren groep. Ook volgend seizoen zie ik weer genoeg uitdagingen om deze groep verder te helpen in hun ontwikkeling en hopelijk zoveel mogelijk spelers klaar te stomen richting de senioren selectie. Ook heb ik zin om deze uitdaging aan te gaan met een compleet nieuwe staf, dat ook voor de groep voor genoeg positieve veranderingen zal gaan zorgen.", aldus Korteweg.  

Medendorp heeft in het verleden al verschillende jeugdteams van KCC/CK Kozijnen trainen gegeven en is iemand die de vereniging goed kent. Daarnaast heeft hij als speler meerdere seizoenen in de seniorenselectie gespeeld en denken we dat zijn kwaliteiten, een goede aanvulling zullen zijn op die van Korteweg. "Op de vraag van de Top TC of ik de A1 samen met Pieter zou willen coachen, hoefde ik niet heel lang over na te denken. Veel van de spelers heb ik eerder trainen gegeven in regioteams waar ik leuke herinneringen aan heb. Hopelijk kunnen we de komende jaren de spelers uit de A naar een overstap in de selectie begeleiden en ook in de competitie tot een mooi succes komen." 

Met de toevoeging van Maarten aan de A1, zal er na vier jaar een einde komen voor Gerbert Schippers aan het verantwoordelijk zijn voor de A-selectie. We willen Gerbert bedanken voor de afgelopen vier jaar wat hij voor de A1/A2 heeft betekend.  Vanaf volgend seizoen zal hij zijn kwaliteiten binnen een andere lichting tot uiting gaan brengen en zal hij zich richten op het opleiden van jongere spelers, dan dat hij de afgelopen jaren heeft gedaan. Daarmee wensen we hem uiteraard veel succes! 

De Top TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties