Kom je op ons feestje? Op woensdag 6 oktober a.s. organiseert KCC/CK Kozijnen het Schoolkorfbal Toernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom! 

Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het korfbaltoernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een fotograaf, een springkussen en we gaan allerlei uitdagende (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

schoolkorfbal2018

Kom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden of een paar wedstrijdjes te fluiten. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Jopie Schippers tel. 06 2922 7590.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van kinderen uit groep 3-4 kunnen hun kind aanmelden voor het Schoolkorfbal Toernooi via dit formulier (INSCHRIJVING IS GESLOTEN). Dat kan individueel, dus uw kind kan ook meedoen ook als het niet genoeg teamleden op school kan vinden. Vragen, aanmelden als begeleider of je hulp aanbieden?
Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Flyer in je broekzak
De flyer van dit evenement met alle details over datum en inschrijven is binnenkort digitaal beschikbaar en gemakkelijk verder te verspreiden via Whatsapp. Handig als je andere ouders op dit evenement wilt wijzen. Wil je hem ook ontvangen? Stuur dan een Whatsapp bericht naar Monique via 06 2300 1903.

Details
Datum: woensdag 6 oktober
Tijd: 14:30 tot 16:45 uur
Plaats: KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties