Daar is-ie dan: de gloednieuwe KangoeroeKlup Korfbalkist van KCC/CK Kozijnen. Klaar om op reis te gaan langs de Capelse basisscholen!

DSC 0196 klein

De KangoeroeKist is gemaakt voor de leerkrachten bewegingsonderwijs en is gevuld met allerlei spelmateriaal, zoals hoepels, kleine balletjes en puzzels. Verder zitten er duidelijke spelbladen in met uitleg over specifieke KangoeroeKlup spellen. Dit zijn spelletjes waar de basisvaardigheden mikken, rennen en springen centraal staan. Met de inhoud van de KangoeroeKlup-kist kunnen docenten bewegingsonderwijs zelf aan de slag in de gymles. 

In de kist zitten ook strippenkaarten om uit te delen aan de kinderen. Hiermee kunnen kinderen 5 keer gratis meedoen met de KangoeroeKlup van KCC/CK Kozijnen. We hopen met dit project nóg meer kinderen en leerkrachten enthousiast te maken voor de KangoeroeKlup en onze vereniging.

De KangoeroeKlup-kist zal elke paar maanden rouleren onder de Capelse basisscholen. De primeur is de komende maanden voor de Groen van Prinsterer-school. Ben je leerkracht of ouder, en is jouw school geïnteresseerd om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of app met Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590.

DSC 0234 (Klein)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties