Nadat we gisteren thuis met 21-18 van Nieuwerkerk wonnen, staat de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar (zaterdag 11 januari 18:30 uur) de return gepland in en tegen Nieuwerkerk. 

We staan nu vier punten los van alle achtervolgers en zijn goed op weg in de race naar de play-offs. De wedstrijd in en tegen Nieuwerkerk is de volgende hobbel en ook daar wil je natuurlijk bij zijn. Voor deze wedstrijd zijn er - gezien de beperkte capaciteit van de Kleine Vink - maar 100 kaarten voor KCC beschikbaar. Een deel daarvan is gereserveerde voor gasten van de selectie, zodat er nog maar ca. 50 kaarten beschikbaar zijn voor KCC-supporters

Wil jij bij de wedstrijd Nieuwerkerk - KCC aanwezig zijn op 11 januari? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je opAlleen KCC-leden kunnen per mail maximaal twee kaarten bestellen. De kaartjes voor kinderen en 65+ kosten € 3,50 en reguliere kaarten kosten € 5,00. Vermeld in de mail svp de namen en leeftijden voor wie de kaartjes zijn en je 06-nummer (je krijgt een Tikkie). De kaarten worden toegewezen in volgorde van binnenkomst van de mailtjes en OP = OP.

NB: UITERLIJK MORGEN HOOR JE OF JE EEN KAARTJE HEBT BEMACHTIGD.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties