Inmiddels alweer oktober en de zaalcompetitie komt er aan, maar eerst nog een veldweekend.

Het is even geleden dat er een stukje van mijn hand over het spelregelbewijs is geschreven. Enerzijds doordat er weinig te melden viel, anderzijds omdat de leden die ermee aan de slag zijn het bewijs nog niet behaald hebben.

De laatste berichten van het KNKV melden dat het verplichte spelregelbewijs vanaf 1 september 2018 ingaat. Dit betekent dat als je het nog niet hebt behaald je daar nog een klein jaar de tijd voor hebt. Een aantal leden hebben hun inloggegevens enige tijd geleden ontvangen en ik kan me voorstellen dat het of niet meer werkt of dat je het niet kan terugvinden. Laat het me weten dan lossen we het op!

20160313   Korfbal Masterz

Ben je begonnen aan de cursus dan veel succes met het vervolg!

Heb je problemen met het voltooien van de levels vraag dan een teamgenoot of trainer/coach eens of die je wil ondersteunen. Kom je er toch niet uit stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Codes
Mocht je problemen ondervinden met het activeren van je account mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zoeken we naar een oplossing hiervoor. Ben je je code kwijt dan is een mail ook voldoende.

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord. Inmiddels zijn ook een aantal ouders opgeleid en hebben plezier van de kennis die zij hebben opgedaan, langs de lijn of als scheidsrechter.

Groetjes,

Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties