Vier jaar na zijn overstap van de jeugd van KCC/SO natural naar CKV Nieuwerkerk keert Christian Dekkers volgend seizoen terug op het oude nest. De TC en technische staf zijn zeer verheugd met de komst van de exponent van de eigen jeugdopleiding. Een aantal goede gesprekken, met o.a. de nieuwe hoofdtrainers Richard van Vloten en Marc Verberk, hebben tot dit resultaat geleid. Als inwoner van Capelle aan den IJssel en tweelingbroer van selectiespeler Stefan Dekkers is de band met KCC/SO natural altijd sterk gebleven.

De allround aanvaller heeft afgelopen vier jaar onafgebroken in het eerste team van CKV Nieuwerkerk gespeeld en was afgelopen seizoen zelfs aanvoerder. Dekkers: "Nadat KCC/SO natural contact met mij zocht was het voor mij duidelijk dat dit een goed moment was om terug te keren bij mijn oude club. Na vier mooie jaren bij CKV Nieuwerkerk is het tijd voor een nieuwe uitdaging in de Hoofdklasse." Dekkers is de eerste versterking voor volgend seizoen bij de selectie van KCC/SO natural.

Foto van Matthijs de Jong

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties