Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Els den Hollander.

Foto ElsIk ben Els den Hollander, 55 jaar oud en woonachtig in Capelle aan den IJssel. Mijn beide kinderen zijn ongeveer 20 jaar geleden lid geworden van KCC.  Op die manier kwam ik als ouder in aanraking  met onze mooie vereniging. In mijn eigen jeugd heb ik zelf ruim 10 jaar met veel plezier gekorfbald. Ik vond het dan ook erg leuk om te merken dat ik het korfbal ’virus’ heb doorgespeeld aan mijn beide kinderen. Mijn dochter korfbalt momenteel niet meer. Mijn zoon speelt al een paar jaar in de selectie en is ruim 18 jaar lid van KCC.

Nadat mijn kinderen nog maar net lid waren kwam ik al vrij snel in aanraking met het vrijwilligerswerk voor de vereniging. Ik werd in eerste instantie gevraagd om wedstrijdsecretaris te worden, destijds van de jongste jeugd. Momenteel ben ik nog steeds wedstrijdsecretaris maar nu van de A en B jeugd. Daarna ben ik ook andere vrijwilligerstaken op gaan pakken, waaronder secretaresse van de TC, lid van de kledingcommissie en lid van de ledenwerfcommissie. Allemaal erg leuk om te doen! Zeker ook omdat je het nooit alleen doet maar altijd in samenwerking met andere commissieleden. Een sportvereniging kan niet zonder de inzet van vrijwilligers!  Er zijn veel vrijwilligersfuncties binnen de vereniging en er zijn eigenlijk altijd wel vacatures. Mocht je/u nu denken misschien is vrijwilligerswerk voor KCC wel wat voor mij, stuur me dan gerust vrijblijvend een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weer een aantal jaren later werd ik gevraagd voor het bestuur als secretaresse. Dit heb ik destijds ongeveer 10 jaar met veel plezier gedaan. Nu, weer 10 jaar verder, ben ik opnieuw gevraagd om secretaresse te zijn van het bestuur. Ook dit keer heb ik hier ja tegen gezegd. Ik vind het erg leuk om een steentje bij te dragen in de organisatie van onze vereniging.

Woensdag 5 januari jl. was de ALV en zijn er 4 nieuwe bestuursleden benoemd waaronder ikzelf.  Ik wil alle aanwezigen tijdens deze ALV bedanken voor het vertrouwen in ons en ik hoop jullie allemaal z.s.m. onder betere omstandigheden dan nu weer bij KCC te kunnen ontmoeten!

Het bestuur van KCC/CK Kozijnen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties