Aanstaande zaterdag 21 december staat om 20:00 uur de wedstrijd KCC - Nieuwerkerk op het programma. Een topper aangezien dit de de huidige nummers 1 en 2 zijn. Omdat de reistijd erg kort is zal hier ongetwijfeld veel publiek op afkomen en wort het een gezellig drukke wedstrijd met twee fanatieke supportersgroepen.

CKV Nieuwerkerk heeft vooraf de mogelijkheid gehad om kaarten te kopen zodat zij gegarandeerd een plek hebben in de sporthal. Er komen 160 supporters uit Nieuwerkerk (een deel lopend) naar onze hal. KCC-ers krijgen zaterdag op vertoon van hun clubpas / seizoenkaart een stempel en daarmee toegang tot de hal, wees wel op tijd want vol is vol.

Er is zaterdag ook gewoon kaartverkoop aan de deur (jeugd t/m 15 en 65+ers € 2,50, overige volwassenen € 5). Maar let op: de maximale capaciteit van sporthal Schenkel is 800 mensen en dat wordt strikt gehandhaafd. We hebben in eerdere play-offs een aantal keer een uitverkocht huis gehad. Of dat zaterdag ook zo is valt niet te voorspellen.

Wil je zaterdag dus naar de wedstrijd kom dan op tijd, want vol is vol (en je wil natuurlijk niet voor een dichte deur staan)!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties