Morgen is het zover… de laatste speelronden van dit jaar. En wat is er niet mooier dan een mooi affiche nl KCC/SO natural 1- LDODK/Rinsma Fashion 1. Dus pakken we uit met het foute kerstfeest.

De barcommissie krijgt deze avond de steun van de aKKCie en samen wordt het foute kerstfeest georganiseerd.

Er is maar een beperkt wedstrijdprogramma morgen. Dus we hopen dat iedereen morgenavond bij KCC aanwezig zal zijn om ons vlaggenschip naar een goed resultaat te schreeuwen en daarna lekker te feesten.

Hoe ziet de dag er morgen voor de barcommissie uit?

italiaanse burger 600

Vanaf 17:00 uur kan er heerlijk genoten worden van een Hamburger XL, 180 gram Angusvlees op een verse Italiaanse bol, of overheerlijke kipsaté voorzien van salade en stokbrood. De keuken is vanaf 17.00 gesloten.  Zowel de hamburger als de saté zal buiten op een grote braadplaat vers bereid worden.

kipsate

In de avond is er heerlijke foute kerstmuziek afkomstig van onze DJ.

Vanaf 01:30 uur gaan we rustig richting de sluiting van de feestavond. Uiterste eindtijd 02:00 uur.

Ter voorkoming van onduidelijkheid te voorkomen over wie wel de leeftijd heeft om alcohol te nuttigen en wie niet , krijgt iedereen die de wedstrijd bezoekt bij het betreden van de hal een bandje. Dit is dan gelijk je entreebewijs voor de wedstrijd en het feest. De supporters die minderjarig zijn krijgen een rood bandje.  Er kan bij de ingang om een ID-kaart gevraagd worden in geval van twijfel.

De barcommissie en de aKKCie gaan er vol voor om er een geslaagde avond van te maken. Voor een ieder die er niet bij kan zijn…..hele fijne feestdagen en een gezond, hoopvol 2018 gewenst.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties