Het was een prachtig korfbalseizoen, met de mooie promotie naar de Korfbal League en de handhaving in de Ereklasse. Maar onze ambities reiken verder: handhaven in de League en van daaruit doorgroeien naar een stabiele Korfbal League vereniging. Om dat te bereiken heeft de TC aangegeven welke randvoorwaarden nog ingevuld moesten worden. Er lag daarmee een mooie uitdaging voor de sponsorcommissie om genoeg sponsors te vinden om deze wensen mogelijk te maken. Met trots kunnen wij melden dat wij al een heel stuk op weg zijn. Naast onze hoofdsponsor SO natural hebben ook andere sponsoren hun medewerking uitgesproken en met enkele van hen is de samenwerking opengebroken en uitgebreid.

sb sonaturalUiteraard zijn we uitermate blij met een betrokken hoofdsponsor als SO natural. De bijdrage van SO natural is voor KCC/SO natural van essentieel belang om topsportfaciliteiten te kunnen blijven bieden. Het is mooi dat we de promotie samen konden vieren, en nu de basis kunnen leggen voor verdere sportieve groei. De ambitie en kwaliteit die het bedrijf SO natural uitstraalt sluit daar naadloos op aan.

sb ckkozijnenZo ook met CK Kozijnen BV. Zij zijn vanaf komend seizoen één van de extra sponsoren bij de selectie én zij worden shirtsponsor bij alle teams van S6 t/m S10. Wij zijn Caspar Kunst en zijn bedrijf zeer dankbaar dat hij zich zo verbonden voelt met onze vereniging dat de samenwerking is verlengd en is uitgebreid. Hun bedrijfscredo “de Kunst van Kwaliteit” zegt veel over hen. Klanttevredenheid is voor CK Kozijnen de succesbasis waarop zij ondernemen en dat is ook in onze samenwerking zichtbaar.

sb bacAls nieuwe shirtsponsor bij ons eerste team verwelkomen wij BAC. BAC richt zich voornamelijk op de biologische teelt. Door de jaren heen hebben zij diverse biologische plantenvoedingsproducten ontwikkeld. Zij hebben een grote passie voor het telersvak en daarom zijn zij continu bezig met het ontwikkelen van kennis over plantenvoedingsproducten die zorgen voor een representatief gewas. Deze filosofie sluit volledig aan op onze ambities. Behalve shirtsponsor bij ons eerste team wordt BAC ook shirtsponsor bij de A1 en de B1.

sb weerslagDan verwelkomen wij ook weerslag.nl en DHRVC Uitvaartzorg. Stefan Rijkaart van Cappellen is geen onbekende binnen KCC/SO natural. Zelf heeft Stefan nog bij De Bermen gespeeld o.a. met Rob Fase. De website weerslag.nl is onderdeel van een groter meteobedrijf waarin zij actueel weer voor heel Europa bieden, weerslag.nl is meer een Nederlandse tak waar ze 2 jaar geleden mee zijn begonnen, nadat zij hun oude website (buienrader) hadden overgedaan aan RTL.
sb dehHet uitvaartbedrijf De Haan Rijkaart van Cappellen uitvaartverzorging -of DHRVC Uitvaartzorg- is 7 jaar geleden gestart. Zij richten zich met hun dienstverlening vooral op de gemeente Zuidplas en Gouda, maar Capelle aan den IJssel is zeker een groeiregio. Transparantie, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid is waar zij voor staan.

sb starshoeEn wij verwelkomen ook Starshoe. Het Voet Medisch Adviescentrum Starshoe is dertig jaar actief in de Nederlandse sportmarkt, gericht op advisering van hardloopschoenen, wandelschoenen, hockeyschoenen, tennisschoenen en indoorschoenen. De bedrijfsformule werd ontwikkeld door fysiotherapeuten, podotherapeuten en voet-medisch podologen. Elke Starshoe vestiging beschikt over ten minste twee testbanen van plm. 20 meter lengte waarop het looppatroon van sporters kan worden getest met behulp van digitale opnameapparatuur. Afgelopen jaar hebben wij al kennisgemaakt met de professionele kennis van de Starhoe medewerkers. Al vele KCC leden zijn in de winkel in Zoetermeer geweest voor een schoenadvies en wij zien steeds meer KCC-ers spelen op de schoenen uit de winkel van Starshoe. De samenwerking met Starshoe krijgt de aankomende jaren een vervolg. Zij worden shirtsponsor bij onze C1 en zullen meermalen tijdens het seizoen bij ons op de vereniging komen om alle leden van een gratis en vrijblijvend schoenadvies te voorzien. Ook Starshoe heten wij welkom binnen onze vereniging.

Als KCC/SO natural zijn wij blij dat al onze sponsoren mee willen bouwen aan onze vereniging. In de aankomende maanden zullen wij uitgebreid huidige en nieuwe sponsoren nader aan u voor gaan stellen. Met de hulp van alle sponsoren worden de voorwaarden geschapen voor de TC en de trainers om de korfbalsport binnen onze vereniging te continueren en naar een hoger plan te tillen.

Mocht u na het lezen van dit bericht nu ook graag meebouwen aan onze vereniging? Meld het ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij hebben mooie pakketten gemaakt voor bedrijfsuitingen in de zaal, op het veld, in de kantine, op de livestream en zorgen voor een actief netwerk om de bedrijfsactiviteiten bij anderen onder de aandacht te brengen.

Een overzicht van alle sponsoren die aan KCC/SO natural verbonden zijn vindt u hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties