Beste KCC leden,

De zon schijnt, er wordt weer getraind en alles 'lijkt' erop te wijzen dat we naar het 'normaal' gaan. Uw bestuur en de werkgroep Corona houden nog wel een behoorlijke slag om de arm.

Wat houdt dit in:
Ondanks de versoepeling houdt het bestuur en de werkgroep vast aan een aantal maatregelen. Dit betekent dat bijvoorbeeld de doucheruimten nog niet in gebruik mogen worden genomen.
Er zijn geen wedstrijden en ook de trainingspartijen zijn niet van dien aard dat wij nu al zeggen dat de spelers mogen douchen. Wellicht vervelend voor de sporters, maar het is even niet anders.

De kantine en overige ruimten:
Voor het bestuur geldt dat er een verschil is tussen de ruimte en gebruik bar. Laatstgenoemde is voor ons nog onzeker. We hebben navraag gedaan bij Sportief Capelle. Het is ook voor hen nog te onduidelijk, hoe en wat?
Vandaar dat wij de kantine en oveirge ruimten nog (behalve voor incidenteel toiletgebruik) gesloten houden totdat er meer duidelijk is.
We begrijpen dat mensen graag in onze kantine aanwezig willen zijn. Het is altijd spannend om te kijken of leden op de welbekend 1,5 meter afstand zitten. Zo niet tja dan.......
Het bestuur wil dit voorkomen en houdt de kantine en alle ruimtes tot medio juli dicht. Dit geldt voor alle geledingen van onze vereniging.

Vriendelijke groet,

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties