In een ongekende ambiance won KCC/Delta Logistiek afgelopen zaterdag voor ruim 700 toeschouwers het tweede play-off duel voor promotie/degradatie met 20-18 van OVVO/De Kroon.

Na de 20-15 thuisoverwinning was OVVO zaterdag natuurlijk naar Capelle aan den IJssel gekomen met de bedoeling om het karwei af te maken, maar daar dachten de KCC-supporters duidelijk anders over. In een orkaan van geluid werden de spelers voorgesteld. Ook de supporters van OVVO lieten zich horen zodat er in het veld eigenlijk niet met elkaar gecommuniceerd kon worden. Een echt gekkenhuis, waarin de ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus het meestal goed doet.

Doordat beide coaches een tactische vakwissel hadden bedacht kwamen toch dezelfde mensen als afgelopen zaterdag tegenover elkaar te staan. In de beginfase had KCC/Delta Logistiek het duidelijk moeilijk. Na een kwartier was het 3-8 maar dat was voor KCC/Delta Logistiek geen reden tot paniek. En dat bleek terecht, want net als in eerdere situaties knokten de zwart-witten zich ook nu weer terug in de wedstrijd.

Bij rust was het nog 8-11, maar na acht minuten in de tweede helft was het al weer gelijk (12-12). Het Capelse publiek voelde op dat moment dat er meer in zat en namen op dat moment vocaal zelfs de liederen van de OVVO-supporters vocaal volledig over. De ploeg trok zich daar duidelijk aan op en zo was het tien minuten voor tijd zelfs 17-15. Met nog drie minuten te spelen kwam OVVO terug tot 18-17 en brak er een spannende slotfase aan. De 19-17 en 20-17 betekenden echter de genadeslag voor de Blue White Army uit Maarssen. Eindstand: 20-18. 

Een geweldige prestatie waarmee de zwart-witten een derde wedstrijd hebben afgedwongen. Deze is a.s. woensdag 2 april om 20:30 uur, ook in Sporthal Schenkel. Misschien laat voor kleinere kinderen, maar het zou wel eens een wedstrijd kunnen worden die je gewoon in je leven gezien moet hebben,

Kom dus dinsdag tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar de kantine waar de laatste 150 kaarten (uitsluitend) aan KCC-leden en hun familie/aanhang worden verkocht voor maar 1 Euro per stuk (zie ook elders op de website). En als je komt bestel dan meteen een streamer shooter, ook daar lees je meer over op www.kcconline.nl.

De doelpunten werden gemaakt door: Wilrik Wassink 7, Steven Verhoeff 4, Sven Wierenga 3, Milouw Wierenga 2, Nik van der Steen 2, Mariska Brands 1 en Juliette Wassink 1 

Hieronder vind je verschillende linkjes naar fotoalbums, filmpjes en artikelen. Tips? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NB: UITERAARD IS DE DRESSCODE WOENSDAG ZWART-WIT MET MINIMAAL 2 WC ROLLEN IN DE AANSLAG

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties