Geen 'normale' trainingen voor de senioren en geen competitiewedstrijden. Voor de korfbal-liefhebber is het even afzien. Gelukkig is het niet helemáál stil in sporthal Schenkel op de zaterdagen. Voor de jeugd kunnen we nog wel activiteiten in clubverband organiseren. Met de nodige aanpassingen weliswaar, maar het plezier is er niet minder om.

Afgelopen zaterdag organiseerde de Jeugd-TC in samenwerking met de jeugdtrainers en de selectiespelers een clinic. Eerst voor 20 F'jes en aansluitend voor 25 E'tjes. Onder leiding van selectiespelers Mauro, Aïsha en Sanne, en met hulp van o.a. C-spelers Britt en Dania werd er fanatiek geoefend met schotspelletjes. Ook werden motorische vaardigheden op speelse wijze geoefend. Want hoe beweeg je als een hamburger die aan beide zijden wordt gebakken of als een milkshake? 

Ouders mochten er vanwege de Corona-maatregelen helaas niet bij zijn in de hal, maar kregen naar eigen zeggen enthousiaste kinderen terug. Bekijk hier een paar foto's van de clinic (album).

Op zaterdag 14 november a.s. krijgt deze clinic een vervolg met onderlinge wedstrijdjes voor de E- en F-jeugd. Ook in de periode daarna zullen er regelmatig onderlinge wedstrijdjes worden georganiseerd, waar hopelijk ook de D-categorie bij aan kan sluiten.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties