Voor de meeste competitieteams zat het seizoen er half juni op. Maar met de KorfbalKids (kangoeroes t/m E) gingen we nog even vrolijk door. In navolging van het succes van de WinterFUN lanceerden we dit jaar voor het eerst de KorfbalKids ZomerFUN. Bewust gepland na het korfbalseizoen, om ook nieuwe kinderen de kans te geven kennis te maken met korfbal.

In een serie van 5 zaterdagen gaven we 4 clinics met een afsluitend toernooitje op zaterdag 13 juli. We mochten elke zaterdag zo'n 30 kids verwelkomen. Naast leden kwamen er ook veel kinderen die meededen op een Korfbal Kids pas (10x meedoen voor 10 euro).

ZomerFUN jongens

Tijdens de eerste 4 clinics was het mooi weer en soms erg warm. Gelukkig wisten de trainers veel leuke waterspelletjes te verzinnen. We oefenden met gooien, vangen en scoren. Op de laatste zaterdag regende het helaas, maar dankzij de toppers van Sportief Capelle konden we last-minute gebruik maken van de sporthal. En zo werd het nog een superleuke laatste dag, met veel enthousiasme bij de deelnemers en de ouders op de tribune. Sponsor Domino's Capelle a/d IJssel zorgde ter afsluiting voor overheerlijke pizza's in de kantine. Fotograaf Jelle maakte veel foto's van deze laatste dag, die je hier kunt vinden.

ZomerFUN pizza

Fijn om te zien dat zoveel leden mee wilden doen, en dat we weer een paar nieuwe kinderen enthousiast hebben gemaakt om na de vakantie terug te komen. Het valt niet altijd mee om zo laat in het seizoen nog trainers te vinden, maar het was zeker de moeite waard! Hartelijk dank aan opperhoofd Sophie en alle andere trainers die zich enthousiast hebben ingezet.

Ook met de KorfbalKids Pas gaan we volgend seizoen door. Dit seizoen zijn er maar liefst 13 kinderen die de pas hebben aangeschaft, en de pas voorziet daarmee duidelijk in een behoefte. 

Nog steeds geen genoeg van korfbal? KCC doet mee met het Zomerpaspoort van Sportief Capelle. Op donderdag 25 juli van 16:00 tot 17:00 uur kun je meedoen met een leuke korfbalclinic en een stempel scoren in je Zomerpaspoort.

Vanaf 26 augustus starten we weer met de trainingen voor de Kangoeroes t/m de E. Fijne vakantie allemaal!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties