Woensdag 30 mei werden de velden van KCC/SO natural bevolkt door de Kangoeroes! In totaal 27 kinderen uit groep 1 en 2 deden op deze stralende dag mee aan de Giga Kangoeroemiddag. Speaker Cor wist niet alleen de kinderen, maar ook de ouders te porren voor de warming up. Hierna werden er in groepjes diverse spelrondes afgewerkt. Van skippyballen tot waterbekertjes-race, en van springkussen tot een kangoeroemuts knutselen. Tussendoor gingen alle groepjes nog op de foto met de Giga Kangoeroe.

180605 KangoeroemiddagNieuw dit jaar waren de wedstrijdjes die we met de oudste kinderen hebben gespeeld. Dankzij de enthousiaste begeleiders waren deze een groot succes.

De middag werd afgesloten met pannenkoeken en ranja. Voor alle deelnemers was er een tasje met wat lekkers, een strippenkaart/informatiefolder, én een razendsnel afgedrukte groepsfoto. Alle deelnemers zijn bovendien uitgenodigd voor een terugkomtraining op woensdag 6 juni a.s.

Met iets minder deelnemers dan voorgaande jaren kijken we toch terug op een geslaagd evenement. Alle vrijwilligers superbedankt voor jullie hulp!

De schoolkorfbalcommissie sluit op vrijdagavond 15 juni het seizoen af tijdens de slotavond van de Capelse Avondvierdaagse, bij onze overburen op sportpark Schenkel, hockevereniging HCC. Ook hier proberen we weer zoveel mogelijk kinderen (en ouders) aan het korfballen te krijgen. Je bent van harte welkom em een kijkje te komen nemen!

Volgend seizoen gaan we uiteraard door met organiseren van evenementen voor de basisschoolkinderen. De commissie wordt versterkt met korfbalouders Deborah en Henk en daar zijn we heel erg blij mee!

De foto's die Pauline maakte van de Giga Kangoeroemiddag vind je hier

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties