Zaterdag 12 augustus openden KCC/SO natural C1 en B1 (in de nieuwe sponsorshirts) het korfbalseizoen met het spelen van het NK beachkorfbal in Scheveningen. Een uitstekende en gezellige dag om aan de nieuwe trainers en teamsamenstellingen te wennen. Bovendien heel goed om conditie op te bouwen aangezien de wedstrijden in het zand erg zwaar waren.

KCC/SO natural C1 speelde in een poule van 5 ploegen en werd daar ongeslagen eerste. De finale werd gespeeld tegen 'KVS/Maritiem. Na 12 minuten was de eindstand 4-3 en mocht de C1 zich bekronen tot Nederlands Kampioen beachkorfbal. De eerste prijs van dit seizoen is voor de C1 dus binnen!

KCC/SO natural B1 werd eerste in de poule met 4 ploegen en won ook de kruisfinale tegen de nummer 2 uit de andere poule. In de finale was Fortuna B1 met 7-1 te sterk, maar niettemin leverde ook de B1 een mooie prestatie bij hun eerste keer deelname aan een beachkorfbaltoernooi.

Pauline van Brero was ook aanwezig en maakte twee mooie fotoreportages. De van de C1 kan je hier vinden en die van de B1 hier.

Kijk hier voor een kort verslagje van de finales op de site van Korfbal.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties