Afgelopen zaterdag ging het grootste deel van de teams weer het veld op om de veldcompetitie te hervatten. Tijd dus voor de eerste nabeschouwing voor het veldseizoen in 2017, waarin we terugblikken op een aantal mooie resultaten. 

De jonge talenten van KCC/SO natural F3 speelden afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd en scoorden daarin liefst 8 keer! Reeuwijk F1 bleek net iets te sterk, maar de F3 zal niet deren om de 8-13 nederlaag, want het plezier spatte ervan af! KCC/SO natural C2 is het veldseizoen goed begonnen met een 11-4 overwinning op IJsselvogels C2, en KCC/SO natural 8 boekte een ruime 19-8 overwinning op Nieuwerkerk 8. Ook KCC/SO natural 10 startte het veldseizoen goed: er werd met 15-11 gewonnen van KCR 9. 

Albatros A1 - KCC/SO natural A1 - Uitslag: 16-31 
KCC/SO nautral is voortvarend begonnen aan de tweede helft van het veldseizoen en spoelde de schroom van de zaalcompetitie van zich af tegen Albatros A1. De zwart-witten, geleid door Sander Jacob en Henk-Jan Schippers, wonnen in Zwijndrecht met liefst 16-31 van de nummer laatst, waardoor het de koppositie in de A-junioren Overgangsklasse behoudt. Hoogtepunt van de wedstrijd was wellicht het prachtige doelpunt van Julian Middelkoop (Zie filmpje hieronder). Aanstaande zaterdag is KCC/SO natural A1 vrij omdat PKC/SWKGroep A2 reserve staat bij de finale tussen hun A1 en Fortuna/Delta Logistiek A1 in de Ziggo Dome. Over twee weken wordt de competitie weer hervat tegen GKV/Enomics A1. 

PKC/SWKGroep B1 - KCC/SO natural B1 - Uitslag: 17-15 
KCC/SO natural B1 wist in de eerste veldwedstrijd van 2017 helaas geen punten te pakken tegen PKC/SWKGroep B1. De ploeg uit Papendrecht was in eigen huis net iets te sterk voor de ploeg van Wouter Schippers en Remon Brands. Uiteindelijk werd het 17-15, waardoor KCC/SO natural B1 voorlopig op de laatste plaats blijft staan. Aanstaande zaterdag ontvangt KCC/SO natural het lastige Fortuna/Delta Logistiek B1. 

PKC/SWKGroep C1 - KCC/SO natural C1 - Uitslag: 18-8 
De C-Aspiranten van KCC/SO natural wisten ook niet te winnen tegen PKC/SWKGroep C1. De Nederlands Kampioen in de zaal versloeg KCC/SO natural C1 met 18-8 en lijkt zich daarmee al bijna geplaatst te hebben voor deelname aan de play-offs op het veld. PKC heeft een voorsprong van 5 punten op Oranje Wit C1. KCC/SO natural C1 vinden we terug op de derde plaats, met 6 punten achterstand op PKC. 

TOP/Quoratio D1 - KCC/SO natural D1 - Uitslag: 11-12 
Driemaal in Sassenheim is scheepsrecht! KCC/SO natural D1 won afgelopen zaterdag met 11-12 van TOP/Quoratio D1. En terwijl TOP/Quoratio, dat meedeed aan het NK D-jeugd, eerder in de zaal nog tweemaal te sterk was voor de ploeg van Steven Verhoeff en Ilona de Lange. Zodoende pakt KCC de eerste punten in de competitie en staat bovenaan samen met Tempo D1. KCC/SO natural D1 is nu een weekendje vrij en speelt volgende week donderdag thuis tegen Nieuwerkerk D1. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties