Vitesse G1 – KCC/Delta Logistiek G1
Vitesse startte fel en binnen een minuut stond de G met 0 -1 achter. Even schrikken, maar wakker geschut konden we snel op 1-1 komen. En ook de 1 – 2 was na goed combinatiespel met een fraaie treffer de G weer op voorsprong. Na de functiewissel kon de G de wedstrijd verder naar de hand zetten en met een 1-3 overwinning. Met dank aan een ingeleende speler die inviel voor een bij ons geblesseerde speler.

De 2e wedstrijd was tegen het steeds beter spelende Velocitas G1.
We gingen van start met nog een blessure dus 2 spelers inlenen. Het ging moeizaam de verdediging stond goed en gaf weinig kansen weg. Maar Velocitas bleef lang in balbezit. Eindelijk kom onze aanval de score openen met een slim balletje 0 – 1. Na de functiewissel ging het er weer pittig aan toe. De verdediging had het zwaar en met het samen naar de bal lopen kwam onze Jeroen ongelukkig ten val met hand en duim blessure kon hij niet verder spelen. Vlot bood een speler van Albatros aan om in te vallen. Daarbij weer onze dank. De andere ingeleende speler [Albatros] bracht na een pittige wedstrijd de eindstand op 0-2 .

Met deze uitslagen staan we weer op plaats 1 met 2 punten voorsprong. Met nog 2 wedstrijden te gaan heeft de G nog maar 2 punten nodig voor het zaalkampioenschap en die spelen we thuis. 

Onze dank gaat ook weer uit naar Leonreizen die het weer heeft mogelijk gemaakt om een bus ter beschikking te stellen voor ons team.

Simon

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties