Afgelopen zaterdag moesten wij uit tegen Dijkvogels 2 in Maasdijk. In een steenkoude sporthal en met een keiharde vloer gingen we de strijd aan tegen een ploeg die twee plekken hoger op de ranglijst staat. Maar wel een tegenstander die te pakken zou zijn. Vanaf nu moeten er punten gepakt worden, dus alle ego's werden opzij gezet en er werd als team gespeeld.

Omdat Marcel en Rens nog geblesseerd zijn speelde Job Plomp mee. Dat deed hij uitstekend, met name in de rebound had hij veel ballen. Dat we als team speelden was zeker  te zien in de eerste helft. De strijd ging gelijk op. Zelfs toen we een keer met 2 punten achter kwamen bleven we ons spelletje spelen en bogen we de stand om naar een voorsprong van 7-8. Hiermee gingen we ook de rust in.

De tweede helft ging ook weer gelijk op, alleen als we een puntje op voorsprong kwamen konden we het niet uitbouwen. Iedere keer wist Dijkvogels weer gelijk te scoren. Tot 10 minuten voor tijd toen zij 2 verse spelers erin brachtten die erg goed op schot waren en zo liepen zij uit naar een 19-15 voorsprong. Met 2 fraaie  doelpunten van Sheetal bracht zij de de eindstand op 19-17 en blies de scheidsrechter af. Zeker geen slechte wedstrijd, maar als we de slordigheden eruit weten te krijgen moet het toch een keer gaan lukken om de punten te pakken.

Janet de Gelder, Job Plomp en Nick Fase bedankt voor het meespelen en reserve staan.

Statistiek: Willem en Gerbert 5x, Nick en Sheetal 2x, Nouchka, Michelle en Wouter 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties