De C3 speelde op de day after (en dan bedoel ik het vertrek van Sinterklaas) tegen Nieuwerkerk C2. De wedstrijd stond in het teken van ontzettend veel verdedigde schoten. Dat wil zeggen, daar werd heel veel voor gefloten. Geen van beide teams plukte daar de vruchten van of had er last van, want het was heel consequent. Andere opvallende kenmerken van deze wedstrijd waren dat er veel geschoten is. Mis, wel te verstaan en dat KCC/Delta Logistiek het Nieuwerkerk ontzettend moeilijk heeft gemaakt. Maar helaas, het eindresultaat was voor KCC/Delta Logistiek niet bevredigend. De tafel kwam op een eindstand van 5-8. Bij de uitslagen staat dat KCC/Delta Logistiek met 4-8 heeft verloren.

Topscorer van de wedstrijd is Roy en ook Marieke en Mark slaagden erin de bal 1 keer door de korf te gooien. Veel onderscheppingen en afvangballen door Marieke, Carlijn en Laura en nummer 9 van de tegenstander. Dat was een grote jongen met heeeele lange armen. De twee vrije worpen die KCC/Delta Logistiek eruit sleepte gingen er beide helaas niet in. Waar KCC/Delta Logistiek de vorige wedstrijd met maar 8 spelers aan de start verscheen, kon er nu na de rust een heel team worden gewisseld. Van het verdedigende team werden Matthias, Max en Carlijn vervangen door Jasper, Mark en Santiago. In de aanvallende ploeg werd Isa vervangen door Misja. Carthago en Roy vormden een mooi team met z’n tweeën, maar aangezien nummer 9 overal tussen zat was het lastig om uit te breken. Ook na de rust veranderde daar niet veel in. Jasper en Santiago probeerden de bal in de korf te krijgen, maar helaas steeds mis. We hebben een paar keer mooie 1-2 tjes gezien van Laura en Matthias, Mark en Laura, Mark en Santiago, maar de volgende wedstrijd over 5 weken, moeten die toch wat vaker tot scores gaan leiden.

Nu een lange vakantie, hard trainen, nog een teambuilding activiteit in het vooruitzicht en in 2015 met frisse moed er weer tegenaan.
 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties