Niet echt een fysiek feest maar wel een joehoe, yeah!-moment. Per afgelopen weekend hebben we met het arbitrage team dat de externe verplichtingen wegwerkt, de sportieve sanctie van dit zaalseizoen weggewerkt. Dat betekent dat ALLE KCC/CK Kozijnen wedstrijdteams ook volgend zaalseizoen zonder punten in mindering kunnen starten aan het zaalseizoen.

20230928   zonder SR geen wedstrijdDat is wel een klein feestje waard, zeker omdat we nu ook op ongeveer 76 weggewerkte verplichtingen staan van de 115 die we moeten doen.

Dat betekent dat we er nog 39 moeten wegwerken en daarna mogen we dan nog 12 wedstrijden de bonus in. Met hulp van de arbitrage van KCC/CK kozijnen en een beetje hulp van derden gaan we de 115 en de 12 bonus (onvoorziene omstandigheden daargelaten) als het goed is wel redden.

Dat zou betekenen dat we het zaalseizoen geen boete krijgen voor niet weggewerkte verplichtingen en misschien wel een bonus voor extra gedane verplichtingen. “Fingers crossed”.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties