De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Tony van der Linden komend jaar de staf van de selectie van KCC/CK Kozijnen zal versterken.

20230310   Tony van der LindenTony is al jaren bekend in onze regio als trainer van onder andere OZC, Korbatjo en momenteel DVS. Na 6 jaar verlaat hij de eersteklasser om het hogerop te zoeken en trainen te geven aan een groep talentvolle spelers in de (reserve)Korfbal League.

Mijn naam is dus Tony van der Linden, 41 jaar en al bijna 14 jaar gelukkig getrouwd en vader van 2 prachtige dochters. Ik geef al 20 jaar les in het speciaal (basis)onderwijs, waarvan de laatste 3 jaar aan een kleutergroep op een cluster 2 school in Rotterdam-Zuid.” Stelt Tony zichzelf voor.

Korfballend ben ik met de kinderwagen het veld op gereden bij het inmiddels niet meer bestaande RKV Actief. Hierna ben ik in de senioren overgestapt naar OZC. Na een blessure al vroeg gestopt met actief spelen en eigenlijk direct het coachvak ingerold. Allereerst bij Korbatjo uit Oud-Beijerland en na 2 jaar het 2e team van OZC te hebben gecoacht samen met Jim van Nijnatten de stap gezet naar het hoofdtrainerschap bij OZC. Deze rol heb ik vervolgens ook ingevuld bij Olympia, Korbatjo en de laatste 6 jaar dus met heel veel plezier bij DVS ’69. Na al die jaren echt wel toe aan een nieuwe uitdaging/prikkel en die kans heeft KCC mij geboden.

Over de keuze voor KCC/CK Kozijen vertelt Tony: “De geschetste randvoorwaarden en de ambitie om zich als club te blijven ontwikkelen sluiten naadloos aan bij mijn persoonlijke ambitie, namelijk: mijzelf maar vooral spelers helpen zich te ontwikkelen en eruit te halen wat erin zit. Ook het werken bij een club die acteert op het hoogste niveau van Nederland zie ik als een privilege en ik kijk dan ook enorm uit naar de samenwerking komend seizoen.

Tony zal komend seizoen verantwoordelijk zijn voor het tweede team van onze selectie. De leraar uit Rijsoord is in de ogen van de TC een mooie aanvulling op de kwaliteiten van het bestaande trainersduo, Wilrik Wassink en Henno Ploeg, en wij heten hem dan ook van harte welkom bij onze vereniging.

Zaterdag 25 maart zal Tony zijn gezicht laten zien bij de laatste thuiswedstrijd van KCC/CK Kozijnen tegen Unitas. Aansluitend aan de wedstrijden zal de selectie een feest organiseren als dank voor de supporters. Uiteraard is iedereen welkom de wedstrijden mee te komen beleven, om Tony die dag welkom te heten en afsluitend een mooi feestje in de kantine te bouwen.

Tot dan!

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties