Beste allemaal,  

Helaas is het ons niet gelukt om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen had gekregen van het KNKV weg te werken, ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars. Mede vanwege een aantal blessures of andere verplichtingen kon niet iedereen even vaak in actie. Het is niet anders.

Wel zijn zowel in de zaal als op het veld uiteindelijk alle sportieve verplichtingen weggewerkt dus alle wedstrijdteams van KCC/CK Kozijnen kunnen ook in seizoen 2022-2023 zonder punten in mindering starten en met dat resultaat zijn we blij.

In de zaal zijn zowel de sportieve- als de ‘boete’-verplichtingen weggewerkt en op het veld hebben we helaas 19 verplichtingen van de 97 niet kunnen wegwerken en daarvoor ontvangen we een ‘boete’ van het KNKV.

Dankzij het feit dat we in de zaal wel alles weggewerkt hebben en dat we van de wedstrijden waar geen scheidsrechter van de bond kwam in de zaal 5 thuiswedstrijden en op het veld 10 thuiswedstrijden zelf gefloten hebben (dank hiervoor aan iedereen die dit gedaan heeft) eindigen we het seizoen arbitrage-technisch nog in de zwarte cijfers.

Onze groep externe en interne scheidsrechters is enthousiast maar wordt steeds kleiner. Ik hoop dat iedereen ook in seizoen 2022-2023 zich blijft inzetten, maar als dat niet zo is dan hoor ik dat graag persoonlijk. Wel zou ik iedereen willen vragen om na te denken hoe we deze groep ‘externe en interne arbitrage’ zouden kunnen uitbreiden. Wie kan er wil er opgeleid worden tot verenigingsscheidsrechter (F/E, BCD, A/S of tot bondsscheidsrechter, waarnemer of beoordelaar)? Ook kunnen we in de zaal nog nieuwe juryleden gebruiken en kan je je hiervoor ook aanmelden. Hebben jullie ideeën laat het mij vooral weten. Hoe meer scheidsrechters, waarnemers en beoordelaars we hebben des te minder hoeft iemand gemiddeld te fluiten en dat werkt ook door in het moeten fluiten namens een team. Ik denk win-win, maar daar hebben we wel mensen voor nodig. Een mooi ‘probleem’ om over na te denken tijdens de zomerstop.

Voor nu voor seizoen 2021-2022 ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties