Op woensdag 18 mei a.s. organiseert KCC/CK Kozijnen weer de Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven.

KangoeroeKlup groepDoel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. In kleine groepjes met vaste begeleiders doorlopen de kinderen een spelletjescircuit. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen en springen op het springkussen. Na afloop eten we iets lekkers en hebben we voor alle deelnemers nog een leuke verrassing.

Deze activiteit is gratis en open voor zowel leden als niet-leden. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom voor een kopje koffie op ons terras.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van groep 1-2 kinderen kunnen hun kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via dit formulier. Vragen, aanmelden als begeleider of je hulp aanbieden? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers gezocht! Kom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen of een activiteit te begeleiden. We verwachten maar liefst 80 kinderen, dus alle hulp is welkom! We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Jopie Schippers.

Details
Datum: woensdag 18 mei 2022
Tijd: 14:15 tot 16:30 uur
Plaats: KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Meer informatie over de Kangoeroeklup vind je op www.kcconline.nl/kangoeroeklup.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties