Na het eerdere bericht dat Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst hebben verlengd, is de technische commissie van KCC/CK Kozijnen enthousiast mee te kunnen delen dat volgend jaar ook Henno Ploeg onderdeel van de staf zal blijven.

20220217   Henno PloegMet Henno heeft KCC/CK Kozijnen een trainer in huis die momenteel samen met Jacco Glerum het tweede begeleidt in de reserve Korfbal League. Henno is in staat met zijn analytisch vermogen de routiniers en talenten van het tweede bij elkaar te brengen en om ze te helpen stappen te zetten als korfballer. Daarnaast is de wisselwerking tussen Henno en de overige technische staf van onschatbare waarde.

Ik heb het prima naar mijn zin bij KCC. De samenwerking binnen de staf is erg goed en ik mag werken met een leuke, talentvolle en ambitieuze spelersgroep. Ik heb de ambitie om uiteindelijk als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Op de weg daar naartoe is KCC een club waar ik mij verder kan ontwikkelen voor ik die stap wil maken. De komende weken gaat de focus op handhaving in de zaal en daarna is het doel om met het 2e play-offs op het veld te halen. En dat weer met volop publiek langs de lijn. Ik heb er zin in!” aldus Henno.

Daarnaast neemt de selectie aan het einde van het seizoen helaas afscheid van Jacco Glerum. Na twee jaar trainer te zijn geweest van het tweede team, kiest Jacco voor een ander pad. Met veel enthousiasme en tomeloze energie heeft Jacco zich gestort op het tweede. Hij wil weer meer tijd krijgen voor thuis en ook zijn eigen sportieve uitdagingen verder oppakken.

De mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen bij de selectie van een Korfbal League vereniging en het werken met al die talenten had ik voor geen goud willen missen. Heb veel kunnen zien, meemaken en weer mogen leren. Daarnaast is de samen- en wisselwerking in de staf ook altijd erg goed geweest. Ik ben dan ook blij met deze geboden kans en niet te vergeten het is nog niet klaar. We gaan nu richting het belangrijkste gedeelte van de zaal en daarna staat ons op het veld nog een mooie afsluiting te wachten.” Aldus Jacco.

De technische commissie zal op zoek gaan naar een aanvulling naast Henno om de staf te completeren. We zijn blij om Henno nog een jaar aan ons te kunnen verbinden en willen Jacco bedanken voor zijn bewezen diensten. Er wacht nog een mooi slot van zowel het zaal- als veldseizoen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties