De kop is eraf! Afgelopen zaterdag speelde KCC/CK Kozijnen 1 en 2 de eerste zaaloefenwedstrijden tegen GG/IJskoud de Beste (verder Groen Geel). Een mooie gelegenheid voor de selectie, organisatie, livestream en korfbalkenners om te oefenen. Hieronder een kort verslag.

Oefenen selectie
Nadat alle spelers, staf en arbitrage negatief getest waren op Corona konden we dan echt beginnen aan de eerste oefenwedstrijden. Zowel het 1e als 2e stonden te trappelen om weer eens het veld in te mogen. Veel uitproberen en wisselen door de coaches. Helaas voor beide ploegen een nederlaag, maar iedereen kwam ongeschonden uit deze eerste strijd. Bovendien leverde dit veel nuttige input op, op weg naar de volgende oefenwedstrijd tegen Blauw-Wit op zaterdag 9 januari 2021. Beide wedstrijden kan je terugkijken op Eyecons. Hoe? Dat lees je hieronder bij oefenen Livestream. Omdat onze huisfotograaf Peter van Dieren even is uitgeschakeld (beterschap!) was Nico Orru (juist, de vader van ...) bereid om foto's vand de wedstrijden te maken. Bedankt daarvoor. De foto's van het 2e zijn hier te vinden en die van het eerste vind je hier.    

Oefenen organisatie
Een klein kernteam voor de Korfbal League richtte zich op het strakke Topsportprotocol op basis waarvan de Korfbal League van start kan. Alle maatregelen zijn zo goed mogelijk doorgevoerd en waar nodig ook gehandhaafd. Met een minimale bezetting in de hal werd de wedstrijd gespeeld. Over het algemeen liep dit goed. We hebben zelf wat verbeterpunten gezien en ongetwijfeld zal ook de KNKV afgevaardigde zaken hebben gezien die beter kunnen. Die nemen we de volgende thuiswedstrijd uiteraard mee.  

Oefenen livestream
Ook als livestreamcommissie konden we eindelijk weer aan de slag. Voor het eerst uitzenden via Eyecons. Hoe zuur is het dan dat enkele dagen daarvoor het internet bij KCC/CK Kozijnen het begaf. Daardoor moesten we improviseren via een 4G hotspot, maar dat bracht zoveel problemen met zich mee dat we afgelopen weekend heel gauw willen vergeten. Op het moment van schrijven wacht ik bij KCC op de monteur, laten we hopen dat hij komt en dat daarmee de problemen opgelost zijn. Voor de "I love YouTube" fans: dit lag dus niet aan Eyecons maar aan onze eigen internetproblemen. Log dus gewoon zaterdag 23 januari weer in bij de volgende thuiswedstrijd en zie zelf de verbeteringen. Of kijk deze wedstrijden nog even terug. Dan moet je natuurlijk wel een account hebben. Hoe je dat aanmaakt en hoe je op je TV kunt kijken heb je natuurlijk al lang hier gelezen (met dank aan DVO/Accountor voor de heldere instructie).

Oefenen billieballie.com
DVO is een korfbalvoorspellers website begonnen: www.billieballie.com. Er doen al bijna 400 mensen mee en natuurlijk heeft KCC/CK Kozijnen haar eigen kenners in huis. We kunnen met trots melden dat er over de eerste oefenronde één absulute kampioen is: Desiree Dijksman gaat de geschiedenisboeken in als de eerste winnaar ooit en geeft 400 andere korfbalkenners uit heel Nederland het nakijken. Klasse! Meer info en hoe je kunt meedoen lees je hier.

Mooi om weer eens korfbal van je eigen cluppie en andere ploegen te kunnen bekijken! Ik zeg we blijven koesteren wat we wel mogen en iedereen veel plezier met het spelen en kijken van de wedstrijden aankomend weekend.

Mark

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties