Na de eerste oefenwedstrijden op zaterdag 2 januari gaan we 9 januari uit naar Blauw-Wit en gaat op zaterdag 16 januari de (reserve) Korfbal League van start voor KCC/CK Kozijnen 1 en 2. We blijven koesteren wat er wel mag. Er geldt een strak protocol, waarbij spelers en staf wekelijks worden getest. 

Binnenkort zijn www.korfballeague.nl en www.kcconline.nl weer up to date, tot die tijd vind je het programma vanaf 16 januari hier. Vóór de start worden er ook nog enkele oefenwedstrijden gespeeld:

Zaterdag 9 januari:
14:00 Blauw-Wit 2 - KCC/CK Kozijnen 2
16:00 Blauw-Wit 1 - KCC/CK Kozijnen 1 

Helaas gaan we voorlopig starten zonder publiek, maar van alle wedstrijden wordt een livestream uitgezonden. Zoals jullie eerder konden lezen worden vanaf dit seizoen de wedstrijden van de (Reserve) Korfbal League live uitgezonden via het Korfbal Platform van Eyecons (dus niet meer via YouTube).

Wil jij live Korfbal Leage kijken? Lees dan de belangrijke info hieronder.

Registratie (kosteloos) verplicht. Doe het NU
Je moet je éénmalig (kosteloos) registreren op www.eyecons.com om een account aan te maken dat je recht geeft om live te kijken. Klik op “het poppetje” rechtsboven op de homepage. Je komt dan op de inlogpagina. Als je al een account hebt kan je daar inloggen. Heb je dat nog niet, klik dan op “Registreren”, vul je e-mailadres en in verzin een wachtwoord en doorloop de procedure verder.  Doe dat NU zodat je niet net voor de start van de wedstrijd voor een verrassing komt te staan.  

Casten: hoe krijg je de beelden op je (SMART) TV?

Daarvoor verwijzen we jullie naar de uitgebreide instructie op de site van DVO/Accountor.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties