Elk seizoen zijn er scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers in de weer om de grote hoeveelheid aan verplichtingen (rompregeling) die wij als korfbalvereniging krijgen van het KNKV weg te werken. 

Omdat dit korfbalseizoen een wel heel abrupt en uiteindelijk vreemd einde heeft gekregen heeft het KNKV besloten om voor dit seizoen de hele rompregeling te schrappen. Dat betekent voor alle korfbalverenigingen geen boetes, maar helaas ook geen bonussen.

KCC was waarschijnlijk nog net in de bonus geëindigd als het seizoen gewoon was doorgelopen, maar het is wat het is en onze gezondheid is veel belangrijker.

Gelukkig hebben wij als vereniging nog wel de nodige wedstrijden thuis gefloten die eigenlijk door KNKV scheidsrechters gefloten hadden moeten worden en daar krijgen we nog een mooie vergoeding voor. Alle kleine beetjes helpen en dus zijn wij als Commissie Arbitrage blij met deze vergoeding, 

Ook heeft één van onze externe scheidsrechters afgezien van het indienen van zijn declaratie en dat is natuurlijk een fantastisch gebaar waar ons bestuur en onze commissie ook heel blij mee is. 

Alle externe scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers, maar ook alle interne scheidsrechters en zij die namens hun team hebben gefloten, ontzettend bedankt voor jullie inzet dit seizoen. De extra rust die jullie aan het einde van dit seizoen hebben gekregen mogen jullie volgend seizoen (er van uitgaande dat het een 'normaal' seizoen wordt) compenseren aangezien we dan met onze promotie naar de Korfbal League extra verplichtingen krijgen.

Voor nu bedankt!

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Arbitrage

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 1 oktober 2022 tegen PKC/Vertom 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties