Komend seizoen zal Bo Oppe met zijn komst de selectie van KCC/SO natural versterken.

20190503   Bo OppeDe jeugdinternational die recent is opgenomen in de voorselectie van Talent TeamNL Korfbal kijkt uit naar zijn overstap naar KCC/SO natural:

“Vanaf het begin van de gesprekken met de club had ik eigenlijk al een heel goed gevoel. De ambitie sprak me aan. Ook ken ik bij KCC al veel mensen waarmee ik goed overweg kan. Dat was wel bepalend in mijn keuze.”

Bo heeft van jongs af aan de jeugd doorlopen van Oranje-Wit en is een kind in aan huis aldaar. Daarnaast is hij door de jaren heen meerdere malen geselecteerd geweest voor de nationale selecties, waarmee hij wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen in de wacht sleepte.

“Bij Oranje Wit hebben we momenteel een hele hechte groep waarmee we binnen en buiten het veld het heel gezellig hebben. KCC komt bij mij ook over als zo’n hechte vereniging. Ik heb heel veel zin om aan een nieuwe uitdaging te beginnen!”

Zowel de trainersstaf als de technische commissie zijn verheugd om een talent als Bo toe te kunnen voegen aan de selectie en kijken uit naar de sportieve uitdagingen die ons staan te wachten.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties