Verschillende teams zitten nog midden in de spannende eindfase van de zaalcompetitie. Maar de ledenwerf-commissie heeft de focus alweer op het veld gericht. De KangoeroeKlup zaterdagochtend in de zaal waren een groot succes, met veel deelnemers. Daar gaan we buiten op het veld gewoon mee door! 

Kangoeroe TeamvdWeek klein
Zaterdag 30 maart is alweer de eerste zaterdag-KangoeroeKlup buiten op het veld, van 10:15 tot 11:15 uur. Als het regent gaan we lekker naar binnen. Na afloop is er natuurlijk weer iets te drinken met wat lekkers. Kom je ook?

Planning
De gehele planning voor de zaterdagochtend KangoeroeKlup ziet er als volgt uit:

  • zaterdag 30 maart 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 13 april 10:15 tot 11:15 uur  
  • zaterdag 11 mei 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 25 mei 10:15 tot 11:15 uur
  • zaterdag 8 juni 10:15 tot 11:15 uur

 

De KangoeroeKlup op woensdagmiddag
Naast deze zaterdagochtenden is er natuurlijk ook gewoon elke week KangoeroeKlup op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Nog een paar keer in sporthal Schenkel, en daarna weer buiten op onze velden op Sportpark Schenkel. Neem voor de exacte planning even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wie?
De KangoeroeKlup is toegankelijk voor iedereen van 3 tot 7 jaar. De verschillende spelletjes stimuleren de motoriek en vaardigheden die van pas komen bij balsporten, zoals gooien, vangen en sprinten. Met de gratis strippenkaart kunnen kids 5x meetrainen. Is je strippenkaart vol? Kies dan tussen 10x meedoen met de Korfbal Kids Pas (10 euro), of een jaarlidmaatschap voor 52 euro (incl. KangoeroeKlup T-shirt).

Meer informatie over de KangoeroeKlup?
Kijk eens op http://kcconline.nl/kangoeroeklup of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je op de hoogte blijven van alle kennismakingsactiviteiten van KCC? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Korfbal Kids via de link op www.kcconline.nl/komopkorfbalkidsNieuw! 10x trainen met de Korfbal Kids Pas

 

korfbalkids pas klein
We hopen dat kinderen korfbal zo leuk gaan vinden dat ze lid worden van KCC/SO natural. Maar de stap van de (gratis) activiteiten naar een volledig lidmaatschap is soms erg groot. Daarom hebben we de Korfbal Kids Pas in het leven geroepen. Met deze pas kunnen kinderen van 3 t/m 10 jaar tien keer meetrainen voor slechts 10 euro. De Korfbal Kids Pas is te koop in de kantine en maximaal 6 maanden geldig. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties