KCC/SO natural B1 speelt een uitstekende zaalcompetitie en staat bovenaan in de Hoofdklasse.

20190216   KCC B1   Avanti B1Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van Wouter Schippers en Sophie Dijkxhoorn tegen Avanti/Flexcom en won die wedstrijd met 24-11. Die 24e goal was niet alleen de 300e treffer deze competitie, maar door die overwinning en het verlies van de nummer drie (Fortuna/Delta Logistiek B1) heeft de B1 zich met nog drie wedstrijden te gaan verzekerd van de play-offs. een geweldige prestatie!

In die play-offs spelen de vier nummers 1 uit de Hoofdklassen B-aspiranten thuis een kwartfinale tegen de nummers 2. Als die eerste play-off wordt gewonnen, volgen daarna (op neutraal terrein) de halve finale en de finale. Dat is nog ver weg, maar hoe het ook gaat, de B1 speelt dus in ieder geval één play-off wedstrijd. Afhankelijk of KCC/SO natural als 1e of 2e eindigt spelen ze die eerste play-off tegen KC/Thermo4U B1 of DVO/Accountor B1.

In de allerlaatste wedstrijd speelt de B1 uit tegen de nummer twee TOP/SolarCompleet B1 en in die wedstrijd wordt bepaald wie er eerste of tweede wordt.

Hou de website dus in de gaten voor de datum van die play-off wedstrijd.

Foto's van de wedstrijd tegen Avanti/Flexcom B1 vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties