Het spelregelboekje is weer actueel. In 2013 is het spelregelboekje voor het laatst verschenen zowel in een papieren als digitale versie. De spelregelwijzigingen die de IKF voor 2014, 2015 en 2017 heeft vastgesteld zijn destijds aan alle betrokkenen schriftelijk medegedeeld en via de KNKV-site onder de aandacht gebracht, maar waren nog niet allemaal verwerkt in het spelregelboekje. Het KNKV heeft dit aangegrepen om een geheel nieuw spelregelboekje uit te geven.

Met dank aan de Werkgroep Spelregels zijn alle wijzigingen verwerkt en is het boekje weer actueel. De digitale versie is inmiddels op de KNKV-site geplaatst en bereikbaar via deze link.  

Het KNKV heeft om verschillende redenen besloten om geen papieren versie meer uit te brengen. De voornaamste redenen zijn: 

  • de voortschrijdende digitale ontwikkelingen;
  • het kostenaspect;
  • een papieren versie veroudert snel. 

Het digitale spelregelboekje kan je als pdf-file ook opvragen bij ondergetekende (e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties