Zeven weekenden fluiten, waarnemen en beoordelen en weg zijn alle verplichtingen die we nodig hadden om de sportieve sanctie (punten in mindering) weg te werken. Dat betekent dat alle wedstrijdploegen ook in het seizoen 2018-2019 op het veld zonder punten in mindering kunnen gaan starten en dat is natuurlijk altijd prettig.

Maar liefst 115 verplichtingen hebben we tot nu toe gekregen voor het veld (meestal komen er na het zaalseizoen nog bij oa vanwege onze prestaties in het bekerkorfbal) en dat betekent 9 punten sportieve sanctie / punten in mindering om weg te werken vanaf de start van het seizoen. Nu 7 weekenden verder hebben we van de totaal 115 verplichtingen tot en met afgelopen weekend er al 77 weggewerkt en daarmee ook de volledige sportieve sanctie.

Na het zaalseizoen zullen we moeten bekijken hoeveel verplichtingen we er eventueel bij krijgen, maar ik verwacht dat we (onvoorziene omstandigheden daargelaten) het aantal verplichtingen en wellicht ook de maximaal 12 in de bonus ook dit jaar waarschijnlijk wel gaan halen en dat is wederom een fantastische prestatie. Hulde aan allen die de fluit in de mond hebben genomen om een wedstrijd te blazen.

In de zaal komen er weer nieuwe cijfers en gaan we weer met volle kracht vooruit. Ook alle teams die voor de interne wedstrijden scheidsrechters hebben geleverd bedankt voor jullie inzet.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage KCC/SO natural  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 september 2023 tegen HKC (Ha) 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties