Het nieuwe jaar is alweer bijna een maand oud en er is nieuws op het korfbalmasterzfront.

20160313   Korfbal Masterz

In de afgelopen jaren zijn inmiddels al heel wat leden opgegaan voor hun online korfbalmasterz examen (of oude stijl: de schriftelijke BOB).
Inmiddels heeft het KNKV aangegeven dat deze spelregeltoets vanaf het seizoen 2018-2019 verplicht wordt voor spelende leden vanaf 15 jaar.Dat betekent dat je nog even hebt om het te behalen en tegelijkertijd is een jaar ook weer zo voorbij.

Het valt mij op als ik kijk naar de vorderingen in de afgelopen maanden dit niet veel is. Een geslaagde en dat is Femke W. Gefeliciteerd!

Ben je begonnen aan de cursus dan veel succes met het vervolg!

Heb je problemen met het voltooien van de levels stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen. Een enkeling heeft zich gemeld en daar zoeken we een passende oplossing voor.

Codes
Mocht je problemen ondervinden met het activeren van je account mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zoeken we naar een oplossing hiervoor. Ben je je code kwijt dan is een mail ook voldoende.

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord.

Groetjes,
Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties