Afgelopen week moesten KCC/SO natural B1 als A1 weer acteren in de 2e ronde van de beker. KCC/SO natural A1 (A2) speelde op een ouderwetse ondergrond in Gouda tegen 3e klasser Gemini A1. Ondanks het kleine veld waren de Capellenaren naar Gouda gekomen om het "klusje eventjes te klaren", maar wie de wedstrijd heeft gezien kwam bedrogen uit. KCC/SO natural A2, normaal acterend in de 1e klasse had de grootste moeite om de korf te vinden en de afronding was ook niet optimaal. Op een gegeven moment keek men zelfs tegen een 9-7 achterstand aan.

Gelukkig repareerde KCC/SO natural A2 in de 2e helft met pijn en moeite de schade. Twee snelle goals van Jefta Butter was de opmars tot een benauwde 13-9 overwinning. Je moet maar denken, slechte wedstrijden kan je ook winnen !

Bij de B1 ging het een stukje soepeler. Ondanks de "verre" reis naar 's-Gravendeel waar ADO (G) B1 op hun wachte werd er een nette 5-21 zege behaald.

In de kwartfinale, die wordt gespeeld op dinsdag 3 mei 2016 (ook voor de A1 i.v.m. dodenherdenking) kwamen de volgende wedstrijden uit de koker: 

19:30 uur     KCC/SO natural B1 -  Maassluis B1
19:30 uur     KCC/SO natural A1 -  Maassluis A1

Dus verwachten we bij deze thuiswedstrijden weer veel supporters langs de lijn.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties