Zaterdag 18 augustus 2012 stond er voor de selectie van KCC/Delta Logistiek een trainingsweekend op het programma. Eerst werd er in de vroege ochtend een training afgewerkt op sportpark Schenkel. Na een lekkere brunch vertrok de selectie naar Arnhem waar tegen de selectie van OA/Hotel Warnsborn werd geoefend.

In de eerste wedstrijd - waarbij de reserves elkaar troffen - moesten alle spelers en de arbitrage nadrukkelijk wennen aan de zeer tropische omstandigheden. Het kwik haalde makkelijk temperaturen boven de 30 graden. De ploeg van OA/Hotel Warnsborn oogde erg jong. KCC/Delta Logistiek schoot ondanks de hitte goed uit de startblokken. Binnen no-time stond het 0-5. Doordat de combinaties, mede door het weer stokte, kon de thuisploeg nog iets terugdoen. De ruststand was dan ook slechts 2-5. Na de rust was de machine warmgedraaid en werden er oogstrelende acties op de Arnhemse grasmat getoond. Na zich 70 minuten in het zweet gewerkt te hebben won KCC/Delta Logistiek 2 met maar liefst 6-21.

Hierna mochten beide hoofdmachten de wei in. Ook deze wedstrijd werd niet echt spannend. KCC/Delta Logistiek dat gretig oogde scoorde er lustig op los. Bij de rust was er al een 5-15 voorsprong opgebouwd. Na de rust ging men ook in een verschillende opstelling rustig verder. Gastheer Oost Arnhem kwam er niet aan te pas. Gelukkig was het een oefenwedstrijd. De Delta Logistiek trein stopte bij 27-10. Maar liefst 48 keer trof de selectie doel in Arnhem. Na een verkwikkende douche en een stevige maaltijd zal het nog lang onrustig zijn in Arnhem .......

De volgende oefenwedstrijd voor de selectie is donderdag 23 augustus 2012. Om 19:00 uur speelt KCC/Delta Logistiek 2 tegen Oranje Wit (D) 2 in Dodrecht. Om 20:30 uur hierna treffen beide eerste teams elkaar in Dordt. De laatste oefenwedstrijden staan thuis op zaterdag 25 augustus 2012 op het programma tegen Sporting Trigon.