Komend seizoen zullen Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst instappen als coaches van KCC/CK Kozijnen. Twee bekende namen die in het verleden hun sporen hebben verdiend als trainers bij de jeugd en het 2e team van KCC. De technische commissie is verheugd deze heren te mogen presenteren als aankomende trainers. We zijn trots dat we mogen samenwerken met trainers vanuit de eigen vereniging.

Foto peter van Dieren

In het verleden zijn zowel Wilrik als Robin samen vele jaren actief geweest als spelers van de selectie. Hiernaast hebben ze ook altijd een rol vervuld als trainer van verschillende jeugdteams met grote successen. In deze periode werden meerdere Nederlands Kampioenschappen en de play-offs met zowel de junioren als het 2e gehaald.

“KCC zet de laatste jaren in op ontwikkeling van talenten in combinatie met het op hoog niveau presteren. Dit hebben wij ook hoog in het vaandel staan en we willen aan die ambitie daarom graag bijdragen door deze talentvolle selectie een volgende stap in dit proces te laten maken. KCC moet één van de toonaangevende verenigingen zijn waar ambitieuze korfballers zich kunnen onderscheiden. In het verleden hebben wij succesvol mogen samenwerken als trainers van onder andere de A1 en het 2de dus dat voelt direct vertrouwd en zeer prettig. Dat we nu trainers mogen zijn van het 1ste team bij je eigen club maakt het extra bijzonder.”, aldus Wilrik en Robin.

Wilrik en Robin typeren zich als trainers die samen met spelers op zoek gaan naar de kracht van spelers en ze helpen verder te ontwikkelen tot de speler die ze willen worden. Samen zullen ze komend seizoen de uitdaging aangaan om de selectie van KCC/CK Kozijnen te helpen met de volgende stappen in hun ontwikkeling.

De Technische Commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties