Afgelopen drie weken konden jullie een KCC Kerstpakket bestellen. Langs vele kanalen hebben we jullie benaderd. Misschien wel tot jullie er een beetje moe van werden, maar dit heeft wel succes gehad. Jullie hebben met z'n allen maar liefst 110 kerstpakketten besteld. 

Geweldig om te zien hoe de KCC supporters meeleven met onze mooie club en een kerstpakket bestellen. Dat is leuk en lekker voor jullie en levert KCC een mooi bedrag op. Dankzij een aantal sponsoren hebben we het pakket kunnen vullen, soms met spullen voor in het pakket en soms met een waardebon. Wij willen die sponsoren uiteraard heel erg bedanken. Nadat de pakketten bezorgd zijn zullen we uiteraard ook hun namen bekend maken. Dat houden we nu nog even een verrassing. 

Met de kerstpakketcommissie gaan we vrijdag 18 december de pakketten inpakken. De pakketten worden op zaterdag 19 december vanaf ca. 11:00 uur bezorgd door het bestuur en de selectie. Als je niet thuis bent geven we dit bij de buren af en gooien we een briefje door je brievenbus. Weet je nu al dat er 19 december echt niemand thuis is, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Op dinsdag 22 december om 20:00 uur is de trekking van de loterij tijdens een live uitzending waar onze speciale verslaggevers Henk-Jan en Mauro ook de voorzitter en de trainers van KCC zullen interviewen.

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en zorg dat je 22 december kijkt!

Heb je nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kerstpakkettencommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties