Na vele voorbereidingen was het op zaterdag 3 augustus 2019 dan zover. We gaan het 25-jarig bestaan vieren.

 

25 jaar Jeu de Boules in CapelleVanaf 10.00 uur kwamen de leden binnendruppelen – die brachten allemaal mooi weer mee - en werden ontvangen met koffie en gebak.

Om 10.30 uur was iedereen aanwezig en kon de voorzitter zijn speech beginnen. Het mocht allemaal niet te lang duren want om 11.00 uur wilden we beginnen met deze feestelijk dag. Maar eerst moesten er ook nog wat leden gehuldigd worden t.w. Ada, Ans Visser, Elly, Gé, Hannie, John, Kees Dommershuijsen en Ton, want die zijn lid vanaf het begin van de oprichting van de club. Ze werden verrast met een doekje met naam, om de ballen is lekker op te poetsen.

Een paar vrijwilligers waren vrijdag al bezig geweest om een aantal spelletjes uit te zetten, wat door de meeste leden heel leuk werd gevonden. Er werd met veel enthousiasme gegooid om maar zoveel mogelijke punten bij elkaar te krijgen. Na de spelletjes was het tijd voor de lunch, die door de club werd aangeboden en klaargemaakt was door alweer vrijwilligers. Als we die toch niet hadden!! Om de kas te spekken was er ook een loterij georganiseerd. Nou de lootjes waren zo uitverkocht. Geen wonder, want er waren prachtige prijzen te winnen. Tussendoor werden we verrast met een aandenken voor deze dag. Een heel mooi wij/zijtje met logo en een butje. Dus boulers, nu niet meer zeggen: “ ik heb geen wij/zijtje”!!

Na de gezellige lunch moesten er nog 2 potjes gebould worden. Het was nog steeds mooi en droog weer, dus lekker buiten boulen. En dan gaat de tijd gewoon door. De slager kwam de BBQ-spullen brengen, zodat dat allemaal in orde gemaakt kon worden.

Toen iedereen zijn Boules had gegooid en de punten verzameld waren werd er gezellig een glaasje aangeboden, alweer van de club, bedankt penningmeester! Tijdens dit drankje werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Jan Giling was de gelukkige voor de hoofdprijs, Gerard Lindenhof mocht de tweede prijs in ontvangst nemen en Jaap de derde. En ja, ja we hadden ook nog een poedelprijs. Die werd uitgereikt aan Lenie van Langeveld. Ook werd onze voorzitter Theo Legierse nog in het zonnetje gezet voor het vele werk dat hij doet. Hij werd verrast met een fles wijn.

Toen werd het tijd dat het vuur aanging van de BBQ want er moest voor 56 man/vrouw vlees worden gebakken. Dan werd weer met veel plezier gedaan door…..alweer vrijwilligers. Af en toe werden die helemaal uitgerookt dat de ogen er pijn van gingen doen. Maar….toch gewoon doorzetten. Er is heerlijk van gegeten met als klap op de vuurpijl een heel lekker schepijsje na.

En dan komt overal een eind aan. Ook aan deze mooie dag.

De commissie dankt alle vrijwilligers die meegewerkt hebben om er een geslaagde dag van te maken.

Ria de Leeuw

Verschillende Jeu de Boulers leverden foto's aan. Bekijk ze hier.
Ook de pers was het feest niet ontgaan: 'Het blijft een verslavend spelletje'

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties